Cebejeva 42 kontakt: 041/226-900 e-mail: [email protected]

ZGODOVINA

1997/98         5. mesto 2. SLMN zahod

1998/99         4. mesto 2. SLMN zahod

1999/00         2. mesto 2. SLMN zahod

2000/01         5. mesto 2. SLMN zahod

2001/02         2. mesto 2. SLMN zahod

2002/03         8. mesto 1. SLMN

2003/04         7. mesto 1. SLMN

2004/05         9. mesto 1. SLMN

2005/06         1. mesto 2. SFL zahod in finalisti pokala

2006/07         6. mesto 1. SFL, 5. mesto po rednem delu

2007/08         6. mesto 1. SFL

2008/09         10. mesto 1. SFL, 3. mesto U21, 1. mesto U-12

2009/10 

2010/11         5. mesto 2. SFL

2011/12         7. mesto 1. SFL

2012/13         7. mesto 2. SFL

2013/14         1. mesto 2. SFL

2014/15


Prve korake je prehodila peščica priijateljev, ki si je želela tekmovanja in zabave. Želje in velika tekmovalnost sta bili gonilni sili, ki sta pripomogli k razvoju skupine posameznikov v dobro organiziran klub.


Od Ieta 1993 pa do 1995 je klub pod različnimi imeni nastopal na turnirjih futsala po celi Sloveniji. Hoteli in želeli smo več. Uspešnost na igriščih je v Ietu 1995 botrovala nastanku Malonogometnega kluba »KiX« Ajdovščina.


Uradno smo vojo dejavnost javnosti predstavili v Ietu 1997, ko smo vstopili v druščino slovenskih ligašev in pričeli s tekmovanjem v 2. SLMN — zahod. Pet sezon večjih in manjših uspehov, sprememb v igralskem kadru in organiziranosti je pripeljalo k vstopu v elitno druščino slovenskih ligašev. Od sezone 2002/2003 do sezone 2004/2005 smo s ponosom predstavljali klubske barve v najmočnejšem tekmovanju v Sloveniji.


Splet nesrečnih okoliščin ter pomanjkanje odločnosti sta botrovala k izpadu v nižji rang tekmovanja. Za večino udeleženih je to pomenilo prelomnico v nadaljnjem udejstvovanju. Klubsko vodstvo je zavihalo rokave ter odločno napovedalo takojšnjo vrnitev med najboljše v Sloveniji. Popolna osredotočenost in izpolnjevanje vseh zadanih nalog in ciljev sta v sezoni 2005/2006 v zgodovino kluba zapisala največje uspehe; 1. mesto v 2. SFL (2. Slovenska futsal liga) - zahod ter takojšnja uvrstitev v elitno druščino Iigašev in uvrstitev na zaključni turnir pokala Slovenije, ki je bil zgledno organiziran v Ajdovščini.

Sezona 2006/2007 je bila nekako prelomnica v delovanju kluba. Sadovi dela so se pokazali, da smo na pravi poti, saj smo se utrdili v 1. SFL in dosegli peto mesto po rednem delu, z malo sreče pa bi lahko igrali celo v polfinalu za prvaka. Rezultat dobrega dela je vpoklic naših igralcev v slovensko izbrano vrsto, trije igralci v mlado reprezentanco do 21 let in dva igralca v člansko ekipo.


V naslednji sezoni 2007/08 se je zabeležil še en uspeh, uvrstili smo se na 6. mesto 1. SFL, padec članske ekipe med drugoligaše pa je ublažil veliki met ekipe U-12, ki je osvojila naslov državnih prvakov, selekcija U-21 pa je zasedla tretje mesto.


Po dveh sezonah v 2. SFL je sledil nov preboj med elito, ki pa je trajal le eno leto, saj je ekipa po sedmem mestu v rednem delu morala odigrati kvalifikacije za obstanek, kjer je klonila proti drugoligašu Vuku.

Stara zgodba se je nato ponovila. Moštvo je tri leta igralo v 2. SFL, potem pa je znova sledil skok med prvoligaše, kjer igramo v pravkar odvijajoči se sezoni 2015/16. 
REPREZENTANTI IZ VRST KIXOV:


Tomi Pišot

Tomaž Bizjak

Džosa Lazarevič


Mladi reprezentanti:

Sadmir Sukanovič

Jani Petrovčič

Admir Čosič


Zdajšnji ali nekdanji reprezentanti, ki so tudi igrali v dresu Kixov.

Asmir Sukanovič
Anže Širok

Izvlekli točko v zadnji minuti

17. 3. - Predzadnji krog rednega dela prvenstva smo gostovali v Tolminu, kjer smo v boju za obstanek v sami končnici tekme izvlekli pomembno točko. Za naše je v zadnji minuti zadel S. Sukanovič.

To pomeni, da bomo v zadnjem krogu doma proti Oplastu sami imeli usodo v rokah. Sicer se playoutu ne bomo izognili, saj je Bronx tudi matematično že osvojil peto mesto, če bi stvari ostale na lestvici takšne kot so, potem bi najprej odigrali tekmo proti prvouvrščeni ekipi 2. lige, ljubljanskemu Vuku.

Zadnji krog bo na sporedu 30. marca

Konec prvenstev za mlajše selekcije

13. 3. - S tekmo U-21 proti Sežani, ki so jo naši dobili 6:4, se je sklenila sezona mlajših selekcij. Rezultati so bili dobri, lahko pa bili še boljši.

Moštvu U-15 je prvenstvo končalo na 5. mestu, z enakim izkupičkom točk kot Kidričevo in Velike Lašče, vendar je o uvrstitvi na finalni turnir, kamor so potovale štiri ekipe, odločal boljši izkupiček v medsebojnih obračunih. Tako so naši ostali tik pred vrati turnirja v Kobaridu.

Dobro sezono so prikazali igralci U-18. Uvrstili so se v polfinale državnega prvenstva, kjer je bil Dobovec premočan nasprotnik.

Selekcija U-21 pa je pred začetkom napovedovala boj za najvišja mesta, vendar jim je slaba forma predvsem v začetku leta preprečila cilje. Na koncu so osvojili tretje mesto na zahodu za Puntarjem in Extremom.

Velika zmaga v boju za obstanek

10. 3. - Člansko moštvo se je na prvenstveni tekmi proti ekipi Nazarij izkazalo pred domačimi gledalci, saj so Kixi premagali goste z 1:0.

Edini zadetek na srečanju je dosegel Likar, ki je nasprotnikovega vratarja premagal v 27. minuti. Tekma je bila sicer precej izenačena, obe moštvi so si priigrali svoje priložnosti.

Zmaga bi lahko bila ključnega pomena v boju za obstanek. Safir je namreč klonil proti Bronxu.

Edini zadetek na srečanju si lahko ogledate v rubriki FOTO & VIDEO.

Dva poraza za vikend

26. 2. - Tako članska kot ekipa U-18 nista uspeli osvojiti zmage. Člani se z gostovanje proti Bronxom vračajo s porazom 2:5, medtem ko so mladinci doma visoko klonili 0:6 z Dobovcem.

Člansko selekcijo je v sklopu 18. kroga čakal derbi zadnjega dela lestvice proti Bronxu. Čeprav smo dobro začeli in celo povedli, so se domačini vrnili in zasluženo zmagali. Strelca za naše sta bila S. Sukanovič in Ninkovič, ki je kar premagal svojega vratarja. Izgubil je tudi Safir, tako da stanje na lestvici tri kroge pred koncem ostaja nespremenjeno.

Teniški poraz pa so včeraj na prvi tekmi polfinala vknjižili igralci ekipe U-18. Premočan je bil Dobovec, ki je že po prvem delu vodil 4:0. Na povratni tekmi nas torej čaka misija nemogoče.

Ekipa U-15 se za las ni uvrstila na zaključni turnir. Odločale so točke v medsebojnem obračunu, medtem ko U-21 ta teden počiva, saj so prosti.

Puntar na F4, mi v boj za tretje mesto zahoda

19. 2. - Ekipe U-21 je na domači tekmi proti Puntarju izgubila 7:3 ter s tem dokončno razblinila sanje o zaključnem turnirju.

Morda je semafor na koncu nekoliko krivičen, saj uporniki niso bili toliko boljši, vendar so zasluženo slavili. Naši so hitro zaostajali 2:0, potem so po odmoru zaigrali bolje, vendar je bilo vseeno premalo za presenečenje.

Za Kix so zadeli Petrovčič, Lavrenčič in Galekovič. Žal se pozna, da je prišlo po novem letu do padca v igri, saj imajo naši premalo treningov v nogah. Tako varovancem trenerja Rojca ostaja boj za tretje mesto na zahodu. Naslednji krog smo prosti, zadnja tekma pa bo v gosteh proti Safirju.

Safirji zmagali in nas ujeli

17. 2. - Če se je prvo gostovanje v Sežani končalo z visoko zmago, so nas tokrat Sežančani v precej bolj pomembni tekmi premagali 4:2.

To pomeni, da smo po dolgem času z enakim izkupičkom točk (11) kot Kraševci na repu razpredelnice, v medsebojnih tekmah pa sedaj vodijo Safirji 2:1. Ob porazu sta zadetke za naše prispevala Peljhan in Kodele.

Konec sanj o zaključnem turnirju?

13. 2. - Z remijem 2:2 pri ekipi Bronx si je moštvu U-21 precej zaprlo vrata na finalni turnir najboljših štirih ekip. Čeprav nas matematika še ne obsoja, pa smo naredili veliko uslugo Puntarju, ki je s tekmo manj še vedno na drugem mestu in je bil v tem krogu prost.

Po dobrem ligaškem začetku, ekipa U-21 v nadaljevanju ne najde pravega ritma. Tekme, kot je bila zadnja proti Bronxu, bi bilo treba zmagati, če bi želeli upati na uvrstitev na turnir najboljših štirih, tako pa so jo naši mladinci skoraj izgubili, saj so šele proti koncu prišli do točke.  Strelca za Kix sta bila Bizjak in Petrovčič.

Kaj to pomeni za nadaljevanje? Dokončen odgovor bo dala tekma prihodnjega kroga, ko doma gostimo Puntar, ampak tudi zmaga morda ne bi zadostovala, saj bi morali Tolminci v zadnjih dveh kolih izgubljati točke proti sežanskemu Safirju, kar je malo verjetno, več možnosti pa je, da bi klonili proti prvemu Fragmatu.

Poigravanje z usodo se je srečno končalo

11. 2. - Selekcija mladincev U-18 se je kljub porazu proti Litiji prebila v polfinale državnega prvenstva U-18. Varovanci Matica Nagodeta so na povratnem srečanju izgubili 2:5.

Poraz ni bil usoden, saj se je prva tekma končala z zmago 7:4 v našo korist, napredovali pa smo po zaslugi večjega števila doseženih golov v gosteh. Prvi polčas povratne tekme, ki ga je spremljalo približno 50 gledalcev, se je zaključil z 0:0, nato pa so v nadaljevanju padali zadetki kot po tekočem traku. Za naše je oba dosegel Sluga.

Nasprotnik v polfinalu še ni znan, saj ga bo določil žreb. FOTOGALERIJO SI LAHKO OGLEDATE V KATEGORIJI FOTO & VIDEO.

S tremi goli prednosti pred povratno tekmo

6. 2. - Ekipa U-18 je na prvi četrtfinalni tekmi državnega prvenstva z izidom 7:4 v gosteh premagala Litijo.

To pomeni, da smo iztržili pozitiven rezultat pred povratnim srečanjem, ki bo na sporedu to soboto.

Člani odigrali piijateljsko na Škofijah

2. 2. - V sredo so se naši člani zaradi zaprte telovadnice v Dobravljah odpravili na prijateljsko tekmo na Škofije, kjer so se pomerili z Bronxi. Igralo se je 3x20 minut, končni rezultat pa je bil 6:5 za domačine.

Naši so začeli bolje in preko Žigona ter Lavrenčiča povedli z 2:0. Nato je sledilo malce nezbranosti v obrambi in Bronxi so izid izenačili. Uspešna sta bila Osojnik ter nova okrepitev iz Sežane Radič. Vsak prekršek v zadnjih minutah tretjin se je kaznoval s strelom iz 10-m. Tako so nam domačini ušli do konca 1. tretjine na 4:2. Uspešna izvajalca sta bila Osojnik in Šmon. Druga tretjina ni postregla z zadetki, nato pa smo v tretji  izid izenačili na 4:4, zadela sta S. Sukanovič in Vanceta. Bronxi so odgovorili z še enim golom Šmona, ponovno iz 10-m ter Osojnika. Končni izid, 6:5 pa je po lepi uigrani akciji in podaji Peljhana postavil S. Sukanovič.

Boj za vrh se nadaljuje

30. 1. - Mladinsko moštvo U-21 se je po dveh porazih vrnilo s pravo goleado proti nemočnim Velikim Laščam. Naši so se pred domačimi gledalci nad nasprotniki znesli z rezultatom 10:2. Zmagal je tudi Puntar, tako da ostajamo na tretjem mestu.

Na Policah sta se v sklopu devetega kroga državnega prvenstva pomerila naša ekipe in gostje iz Velikih Lašč. Lestvica je govorila, da šteje le zmaga, saj bi le na ta način ostali še v boju za mesta, ki vodijo v nadaljevanje tekmovanja. Tokratna tekma se je razživela v drugem polčasu, saj se je prvi končal s 3:0, nato pa je po odmoru padalo z vseh strani. Največ zadetkov  je prispeval Jereb, tri pa K. Sluga.

V naslednje krogu bomo igrali proti Bronxu v gosteh. Srečanje bo na sporedu v nedeljo, 12. 2. 2012.

V četrtfinalu z Litijo

29. 1. -  Podmladek do osemnajstega leta starosti je odigral zadnji turnir rednega dela. S prvim mestom v skupini D in brez poraza bomo v četrtfinalu igrali proti Litiji.

V Sežani smo na zadnjih dveh tekmah igrali brez zadetkov proti Puntarju, medtem ko smo domačine premagali s teniškim izidom 6:2. Bratina in Kapo sta zabila dva gola. Pred Oplastom smo ubranili prvo mesto. Kobaridčani so na lestvici zaostali za eno točko. Povedati tudi velja, da smo v celotnem prvenstvu edina ekipa poleg Dobovca, ki v rednem delu ni izgubila nobene tekme.

Srečanje bo na sporedu v Litiji, povratna tekma pa v Ajdovščina. Datumi bodo določeni naknadno.

Drugi poraz zapovrstjo za mladince

23. 1. - Po ničli proti Fragmatu pred dobrim tednom dni, smo tudi z Oplastom izgubili, tokrat 3:6.

Pet kol pred koncem pa imamo še vedno lepe možnosti za eno od prvih dveh mest. Fragmat bo sicer skoraj nemogoče ujeti, kar pomeni, da se bomo za drugo mesto borili s Puntarjem, ki prav tako ni zmagal. Pred domačimi gledalci je iztržil neodločen izid proti Veliki Laščam. Seveda pa ne gre odpisati niti Oplasta, medtem ko imata Safir in Velike Lašče že nekaj več zaostanka.

V naslednjem kolu igramo doma, kjer bo že skoraj nujna zmaga prav proti Laščam.

U-18 med osem najboljših

22. 1. - Po predzadnjem turnirju rednega dela prvenstva U-18 je že jasno, da bodo naši mladi nogometaši nastopili v četrtfinalu, saj jim je matematika zagotovila preboj v nadaljevanje.

Predzadnji turnir je bil odigran v Tolminu, kjer je bilo na sporedu šest tekem. Oplast in Puntar, največja tekmeca sta izkoristila našo odsotnost in se na lestvici nekoliko približala, a v igri za prvo mesto ostajajo le še Kobaridčani. Puntar je namreč dve tekmi pred koncem na tretjem mestu z zaostankom enajstih točk, ki jih tudi v primeru dveh zmag ne more več nadoknaditi. Podobno je izven bojev sežanski Casino Safir. Kraševci se lahko največ povzpnejo na tretje mesto.

O prvaku skupine D bo tako odločal prav turnir v Sežani. Če ekipo iz Kobarida premagamo, bomo v nadaljevanje startali s prvega mesta in kot četrtfinalnega nasprotnika dobili drugouvrščeno ekipo skupine C. Trenutno kaže, da bo to Litija. Ljubljanski Vuko ima namreč dve tekmi pred koncem pet točk prednosti.

Uvrstitev med osem najboljših je za našo mlado ekipo vsekakor hvale vreden uspeh.

Litija ne potrebuje pomoči

20. 1. - Srečanje prvouvrščene Litije in našega moštva se je končalo z zmago gostov 3:7.

Da je Litija bistveno boljša ekipa od naše, ni treba nikomur več razlagati. Gostje bi tako ali drugače zmagali na včerajšnji tekmi, čeprav smo se izkazali z borbeno igro, a da jim ob tem delno pomagajo pe sodniki, res ni bilo nikakršne potrebe. Zgodba tekme se je začela kaj hitro, saj je Žgavc s strelom iz razdalje v uvodnih minutah popeljal naše v vodstvo. Po remiju in vodstvu Osredkarja smo bili še v igri, a je nato Litija dosegla gol, ki nas je dokončno oddaljil od uspeha.

Fetič je žogo v mrežo poslal, medtem ko je Djukič ležal na tleh, sodniki pa igre niso prekinili. Žal smo v nadaljevanju zapravili preveč priložnosti, med njimi tudi strel Peljhana s šestih metrov, ki ga je gostujoči vratar ubranil. Vidno razliko je nato storil Macanovič, ki je dvakrat zadel z desetih metrov
, mojstrovino večera pa je uprizoril S. Sukanović, ki je nekajkrat preigral Osredkarja, nato pa še dosegel gol.

Rezultat je sicer zaslužen, zmaga ni bila pod vprašajem, a lahko bi bili nekoliko dlje v igri za kakšno točko. Le-te bomo morali iskati kje drugje in to čim prej. Safirji so namreč iztržili novo na gostovanju pri Puntarju in sedaj za nami zaostajajo le še za tri.

V naslednjem kolu igramo prav proti Sežančanom, in sicer čez mesec dni, saj sledi počitek zaradi evropskega prvenstva na Hrvaškem. 

ZADETKE S SREČANJA SI LAHKO OGLEDATE V RUBRIKI FOTO & VIDEO.

Padli tudi na domačem parketu

16. 1.- Moštvo Fragmat Extrema je v domači dvorani suvereno premagalo naše mladince s 3:1. 

Tekmo so naši fantje začeli bolj podjetno in si prvi priigrali nekaj lepih priložnosti, a se je izkazal gostujoči vratar Okič. Nato pa se je uresničilo nepisano pravilo "če ne daš-dobiš". Sledil je trenutek nezbranosti v naši obrambi - dovolj, da so gostje prek Uroša Arka povedli na 1:0.

Naši so še naprej napadali, toda gostujoč vratar je bil zares izjemen. Tik pred koncem polčasa je Jure Kordiš po lepi akciji povišal na 2:0. Nato je sledil podoben drugi polčas, v katerem smo si priigrali veliko priložnosti, a je bil vselej na mestu Okič. V 31. minuti se nam je končno nasmehnilo malce sreče, saj je strel Petrovčiča zadel Kordiša in preusmeril žogo v gol.

A že naslednjo minuto je bil zaradi prekrška izključen kapetan Bizjak. Naši so pokazali odlično igro v obrambi s 3 v polju in zdržali pritisk Extrema z igralcem več. V 37. minuti so gostje postavili piko na i, ko je po lepi akciji spet zadel Kordiš. Fante je potrebno pohvaliti za srčno in borbeno igro, omeniti pa velja da smo nastopili brez obeh najboljših strelcev Jereba in Lavrenčiča, ki sta bila kaznovana zaradi kartonov, prav tako je manjkal Filipič.

Gostje so nastopili z udarno dvanajsterico. Kixi bodo naslednji krog gostovali v Kobaridu, za naše fante pa do konca štejejo le še zmage, Extremu pa želimo veliko sreče v nadaljevanju sezone.

Brez točk iz Rogatca, brez sprememb na lestvici

13. 1. - Zadnji krog prvenstva prve lige smo z gostovanja pri Dobovcu prišli s porazom 4:1. Brez točk so ostali tudi naši konkurenti v spodnjem delu lestvice.

Brez nekaterih nosilcev igre nismo imeli velikih možnosti za zmago. Čeprav smo prvi polčas še zdržali pri minimalnih 1:0, so gostitelji v drugem delu pohodili plin in dosegli še tri gole. Edini zadetek za naše je v zadnji minuti zabil Tancoš.

V naslednjem kolu doma pričakujemo prvouvrščeno Litijo.

Naš trener gost oddaje Športna mreža

10. 1. - Ponedeljkov športni pregled na TV Koper v oddaji Športna mreža je bil za našo ekipo tokrat še posebej zanimiv, saj je novinar Sandi Škvarč v studiu gostil trenerja in predsednika Miloša Popoviča.

V krajšem intervjuju je stekel pogovor o zadnjem srečanju proti Sežani, o možnostih ekipe Kix v nadaljevanju prvenstva ter o tem, kako so so vodilni sploh odločili, da sprejmejo izziv prve lige.

Več si lahko ogledate v videu na spodnji povezavi. Pogovor se začne na 7:06.

http://tvslo.si/predvajaj/sportna-mreza/ava2.125501980/

U-18 trdno na vrhu

l7. 1. - Ekipa Kix do osemnajstega leta je odigrala svoj peti turnir. Na Škofijah smo se srečali z Oplastom in Bronxom, ter tako proti enim kot drugim zabeležili zmago.

V dvorani Burja se je tekmovanje začelo ob 13h s srečanjem Kix – Bronx. Še drugič v sezoni smo bili boljši od Bronxov, spomnimo se, da smo prvič zmagali doma s 5:1, tokrat pa je bil končni izid 2:0. Dva zadetka je dosegel Lavrenčič. Po dveh tekmah počitka smo imeli na sporedu še srečanje z Oplastom. Proti Kobaridčanom je šlo rezultatsko še bolj gladko, saj smo jih ugnali 4:0.

S šestimi točkami smo se povzpeli na prvo mesto skupine D. Sicer imamo dve tekmi več od Oplasta in tri od Sežane ter Puntarja, a kljub temu nas ekipe tudi s polnim izkupičkom v tem trenutku ne dohitijo.

Premor ni koristil, Safir s polnim izkupičkom

6. 1. - Tekma ekip z dna lestvice med Kixom in Safirjem je na Policah napovedovala zanimiv dvoboj. Če bi zmagali domačini, bi naredili morda odločilni korak, iz dna, tako pa so Kraševci s tremi točkami poskrbeli, da bo boj za obstanek še kako vroč.

Poln izkupiček je nosil izjemno težo. Hitro se je videlo, da atraktivnih potez ne bo. Tako eni kot drugi niso hoteli preveč tvegati, uvodoma pa so si lepše priložnosti ustvarili Safirji. Prvi gol je kljub temu padel v njihovo mrežo. Zadel je Peljhan v 11. minuti igre. Nato je isti igralec s kota oplazil prečko, izenačenje pa je padlo, ko je Medič nerodno posredoval in potisnil žogo v svoj gol.

Drugi polčas se je začel z golom Sironiča. Njegov strel z desnico je končal v stičišču nemočnega Djukiča. Raztrgana igra se je nadaljevala. Hitro smo zbrali pet prekrškov, a na srečo niti eden od treh poskusov, ki so jih imeli na voljo gostje, ni šel v mrežo. Zadnje izenačenje na 2:2 je zopet zasluga Peljhana, ki je uspešno izvedel šestmetrovko. Nasprotniki so do treh točk prišli tri minute pred koncem. Ponovno je bil uspešen Sironič iz protinapada.

Treba je povedati, da so Safirji imeli vsaj 3 stoodstotne priložnosti, naša največja pa je padla na noge Likarja, ki je zadel prečko.

VSE ZADETKE S SREČANJA SI LAHKO OGLEDATE V RUBRIKI FOTO&VIDEO.

Proti Safirju s prenosom v živo

3. 1. - Prva domača tekma v letu 2012 bo, v kolikor tehnologija ne zataji, šla v zgodovino tudi po tem, da bomo tekmo proti Sežancem v živo prenašali z zvokom in sliko na naši spletni strani.

Več informacij o projektu prenosov v živo bo znanih v prihodnjih dneh. Ker tudi sami z idejo še eksperimentiramo, vas naprošamo, da razumete, v kolikor se bo med tekmo kaj zalomilo. Vse komentarje, o kakovosti prenosa (''štekanje'' slike, slaba kakovost, dobra slika ….) prosimo napišite v komentirnico, da do naslednjega domačega srečanja še dodelamo pomanjkljivosti.

Zgodovinski preobrat in točka v žepu

23. 12. - Zadnja prvenstvena tekma letošnjega koledarskega leta se je končala z remijem 4:4 na gostovanju pri Nazarjah.

Domačini so prvi polčas dobili z 2:0, v drugem pa celo povedli na skoraj neulovljivih 3:0. Preobrat se je začel 9 minut pred koncem tekme. Najprej je zadel Peljhan, ki je v nadaljevanju še enkrat zatresel mrežo. Ortar je še v isti minuti povišal na 4:1, a se nismo dali. Sukanovič ter vmes kot omenjeno Peljhan in v zaključku Medič so poskrbeli, da se v Ajdovščino vračamo s točko in na lep način zaključimo letošnji del tekmovanja.

Ob porazu Bronxa proti Puntarju smo Škofjote ujeli na razpredelnici, saj imata obe ekipi 11 točk, Nazarje pa 13.

OB TEJ PRILOŽNOSTI VSEM BRALCEM ŽELIMO LEPE PRAZNIKE TER VELIKO USPEHOV V NOVEM LETU. BODITE ŠE NAPREJ Z NAMI, SAJ NAS ŽE S PRVO TEKMO NA POLICAH PROTI SAFIRJU ČAKA VELIKO PRESENEČENJE!

Po dolgem premoru še zadnja tekma v 2011

21. 12. - Reprezentančna pavza je potisnila na stranski tir prvoligaška srečanja, a kljub temu bomo letos še enkrat stopili na igrišče. V petek nas namreč čaka vroče gostovanje v Nazarju.

Moštvo, ki je še lani igralo z nami v drugi ligi, je letos zbralo dve točki več kot mi. Premagali so nas tudi na tekmi v Ajdovščini, tako da je  povratno srečanje idealna priložnost za revanšo. A vselej velja poudariti, da imajo nasprotniki dobro ekipo, naši fantje pa so se izkazali proti vsaj na papirju bistveno močnejšim zasedbam, medtem ko je vedno zmanjkalo nekaj sreče in znanja proti slabšim.

''S sezono sem in nisem zadovoljen. Sem, ker smo se v zadnjem času malo zbudili in pokazali, da se da s pravim odnosom doseči marsikaj, nisem pa zato, ker menim, da bi če bi delali bolj resno, predvsem trenirali več, bi lahko vknjižili kako točko ali zmago. Vse to delo, ki smo ga naredili do sedaj, pa ne bo imelo prave teže, če ga ne bomo potrdili z dobro in srčno igro na preostalih dveh srečanjih drugega kroga, ki bi nam s kančkom sreče nedvomno prinesla tudi pozitiven rezultat, ki bi pomenil dvig po lestvici,'' je o prvem delu prvenstva povedal trener Miloš Popovič.

Tekma proti Nazarju bo na sporedu v petek ob 19:00.

FOTO: Mladinci storpedirali Kraševce

12. 12. - Mladinsko moštvu U-21 je z včerajšnjo visoko zmago 6:1 proti Safirju ponovno skočilo pod sam vrh razpredelnice zahoda.

Na papirju sicer precej prepričljiva, a na parketu prigarana zmaga 6:1 proti kraškemu Safirju je ekipi U-21 podarila drugo mesto na razpredelnici. Po krogu počitka smo tako na najlepši način zaključili prvi del sezone.

Tekma na Policah se je začela povsem po naših željah. Že v drugi minuti je zadel Lavrenčič. Uvodoma smo imeli več od igre, a so se nato gostje nekoliko bolj angažirali ter nekajkrat precej nevarno poskusili proti vratom Zamana. Še pred koncem prvega dela pa smo jim odgovorili s Petrovčičem, ki je postavil delni rezultat na 2:0.

V drugem delu je sledil pravi potop Kraševcev. Še štirikrat smo spravili žogo v mrežo, medtem ko so nasprotniki svoj častni gol dosegli preko Mrakiča. Pohvaliti gre tudi številno publiko, ki je prišla na tekmo, saj se je na tribunah zbralo približno 100 gledalcev.

Fotografije s tekme si lahko ogledate v kategoriji Foto & video.

Mladi zapolnjujejo članski premor

10. 12. - Ekipi Kix U-18 in U-21 bosta kljub premoru članov aktivni v tem vikendu. Mlajši  igrajo v Kopru, mladinci pa doma proti Sežani. U-15 na parketu spet naslednji teden.

Po turnirju premora, ko razpored določil, da ekipa U-18 ne potuje na turnir v Tolmin, kjer je naše na vrhu lestvice prehitelo moštvo sežanskega Safirja. V Kopru bodo tokrat igrali proti Puntarju, Sežani in ekipi Black&White.

Proti kraški zasedbi Safirja pa se bodo pomerili tudi U-21 v nedeljo. Tekma bo na sporedu ob 18h na Policah.

Dobili prijateljsko s Šempetrci

8. 12. - Dvorana v Dobravljah je včeraj gostila prijateljsko tekmo našega moštva in predstavniki Montažne hiše Junior iz Šempetra. Udeležence zimske lige v Gorici smo premagali z rezultatom 2:1.

Čeprav je šlo za prijateljski obračun, kjer zadetki padajo precej pogosto, pa je bilo tokrat žog v mreži bolj malo. Za nasprotnike je zadel Budihna, našim pa sta zmago prinesla Markovič in kapetan Žgavc.

Daljše poročilo s tekme si boste lahko prebrali na spletni strani Liene (http://liena-sempeter.webs.com).

Lovili Puntarje a brez uspeha

27. 11.  - Ekipa Kix U-21 je gostovala v Tolminu pri Puntarju. V Ajdovščino se mladi vračajo brez točk, s porazom 6:3.

Tekma se je za naše slabo začela. Po petih minutah so uporniki prišli že do dvojnega vodstva. Odgovorili smo z dvema hitrima zadetkoma Lavrenčiča, ki je žogo v gol pospravil v 12. in 13. minuti, a kaj ko je Puntar z Alekšičem takoj zabil za 3:2. Zadnjič je bil izid izenačen na 3:3 še vedno pred odmorom. Z desetih metrov je mrežo zatresel Štor.

V drugem delu žal ni šlo več po naših notah. Domačini so še trikrat zadeli in si priigrali drugo letošnjo zmago, mi pa po petih tekmah ostajamo pri devetih točkah.

Dobovec na kolenih

25. 11. - S tremi zadetki Vrabla, dvema Vancete in evrogolom S. Sukanovića se je  s 3:3 končala tekma 12. kroga slovenskega državnega prvenstva v malem nogometu. Kix se letos s točko poslavlja od svojih navijačev, ki jih je bilo danes okoli 200. Naslednji dvoboj bo na Policah 6. januarja proti sežanskem Safirju.

Dobro zapolnjene tribune Polic so danes videle izjemno srečanje. Gostitelji so v Ajdovščino prišli po zmago, ki bi jih držala tik za petami Litije, a so se na koncu morali zadovoljiti s točko. Prvi gol so gledalci videli v 6. minuti, ko je zadel Vrabel. Igralec je bil prvo ime svojih, saj je v nadaljevanju še dvakrat poslal žogo v mrežo. Takšen je bil tudi izid polčasa, čeprav bi lahko z nekaj sreče, žoga je končala v vratnici, naši lahko tudi izenačili. V nadaljevanju je najprej za remi poskrbel Vanceta, S. Sukanović pa je z velemojstrovino preigral nekaj nogometašev, nato pa zabil za vodstvo, ki je trajalo do 27. minute. Napet boj se še z daleč ni končal. Zaradi ugovorov sodnikom, ki so bili podobno kot tudi igralci na obeh straneh v odločilnih situacijah premalo zbrani, je moral na tribune naš trener Popović, a to ni zmotilo ritma rdečega stroja.

Sicer so gostje šest minut pred koncem prišli do vodstva, nato pa je sledila logična posledica in peti igralec v polju. Nekaj poskusov se ni izšlo, a na zadnje je z leve strani zatresel Vanceta. Končnica je bila vroča. Naši so zadnjih deset minut igrali s petimi prekrški, nasprotniki pa so šestega storili nekaj sekund pred koncem. Podobno kot na zadnjih tekmah je z desetih metrov poskusil Koren, žal tokrat ni šlo.

Igra in rezultati so iz tekme v tekmo boljši, tako da si počasi tudi na gostovanjih lahko obetamo kakšno točko, morda že v naslednjem krogu proti Nazarju.

Oplast se je še enkrat namučil

22. 11. - Na povratni tekmi četrtfinala slovenskega pokala je Oplast zmagal na Policah z rezultatom 4:3 ter se uvrstil na zaključni turnir najboljše četverice.

Igralci iz Kobarida so vodili celo tekmo, čeprav smo jim bili vedno za petami. Sedem minut pred koncem smo poskusili zaigrati s petimi v polju, vendar ni šlo. Kljub temu ostaja zavedanje, da smo se več kot dobro upirali nekdanjim državnim prvakom. Za naše so zadeli Likar, Medić in S. Sukanović.

Mladi sivereno proti Bronxu, dobro tudi U-18

21. 11. - V nedeljo, 20. 11. 2011 so se naši fantje do 21 leta na domačem parketu pomerili z ekipo Bronxa iz Škofij. Tekma se je končala s 6:1 v prid naših fantov.

Naši so sicer v tekmo šli kar močno oslabljeni, saj je zaradi bolezni manjkal Jani Petrovčič, zaradi poškodbe pa Sebastijan Bizjak in Aljaž Sluga, težave s prepono pa ima tudi Tine Lavrenčič, ki pa je vseeno stisnil zobe. Naši fantje so povedli prek Alana Štora ki je z lepim strelom pod prečko premagal gostujočega vratarja. Za izenačenje je poskrbel Džimi Ninkovič po prekinitvi. Na 2:1 je z natančnim udarcem povišal Lavrenčič, ki je nato zadel še za 3:1, kar je bil izid polčasa.

Nato je v drugem delu po lepi akciji in podaji Galekoviča zadel še  Bedek, z še enim lepim strelom je izid povišal Štor, in nato še povratnik po poškodbi Filipič. Tako so naši fantje potrdili vodstvo na prvenstveni lestvici. Prihodnji teden nas čaka težak obračun v Tolminu proti Puntarjem.

Selekcija U-18 pa je nastopila na turnirju v Ilirski Bistrici. Odigrani sta bili dve tekmi. EML Stadler smo odpravili s 6:1, derbi proti Oplastu pa se je končal z atraktivnim remijem 3:3. Naši so s petimi tekmami in enajstimi točkami na vrhu lestvice, vendar ima večina nasprotnikov dve ali tri tekme manj. 

Potop v Tolminu

18. 11. - Članska zasedba Kix je na gostovanju v Tolminu doživela visok poraz, saj so Puntarji zabili kar osem golov, prejeli pa nobenega.

Prvi polčas se je končal s 3:0, v nadaljevanju pa je padlo še pet zadetkov. En gol smo si zabili tudi sami, saj je za rezultat 5:0 "poskrbel" Koren.

Oglejte si reportažo tekme, ki so ji pripravili na uradni spletni strani Puntarja http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fxXjAoTf7Gc

Po treh letih ponovno k Puntarjem

17. 11. - Nekaj manj kot tri leta so minila od zadnjega prvoligaškega prvenstvenega obračuna našega moštva Kix in Puntarja. Natančneje 6. 2. 2009 sta se ekipi v sklopu 14. kola prvenstva pomerili v dvorani športnega centra in uprizorili pravi festival zadetkov.

Tekma se je namreč končala z rezultatom 9:5 v korist Tolmincev. Goli so padali kot po tekočem traku. Puntar je takrat relativno hitro povedel 4:0, v drugem delu igre pa smo se začeli počasi vračati in uspeli rezultat predvsem po zaslugi treh zadetkov Anžeta Široka, ki sedaj nosi dres Puntarja, znižati na znosnih 9:5.

Kar nekaj je nogometašev, ki so že takrat in še danes igrajo za našo ekipo. Peljhan je bil denimo kapetan, nastopili pa so še Likar, Žgavc, Kodele in Vanceta. Nekaj minut je v golu dobil tudi sedanji vratar U-21 Vasja Zaman.

Pet jih ne gre v Tolmin

15. 11. - Petkovo gostovanje pri Puntarju, ki nam je v letošnji sezoni zadal najvišji poraz, bomo opravili brez petih diskalificiranih nogometašev.
 
Celotna petorka nima pravice nastopa zaradi rumenega kartona, ki so ga prejeli na zadnjem prvenstvenem srečanju proti Oplastu. Doma bodo torej ostali kapetan Žgavc pa Vanceta in S. Sukanovič ter Likar in vratar Djukić.

Srečanje 11. kroga bo na sporedu v petek, 18. novembra ob 19. uri.

Drugo zaporedno slavje mladincev

14. 11. - Moštvo do enaindvajsetega leta starosti je v tretjem krogu prvenstva v gosteh prišlo do druge zmage. Premagali smo Velike Lašče z izidom 3:1.
 
V dvorani OŠ Lašče približno 30 gledalcev ni videlo gola do 14. minute. V vodstvo je naše popeljal Čosič in postavil izid polčasa. V nadaljevanju so domačini izenačili, vendar sta kasneje Galekovič in Jereb, naš najboljši strelec s tremi prvenstvenimi zadetki, potrdila drugi par treh točk.

Tako smo trenutno na prvem mestu lestvice s šestimi točkami.

Velika zmaga proti Oplastu

11. 11. - Kar se je napovedovalo na pokalni tekmi, ko smo dobro odigrali proti Oplastu, se je le tri dni kasneje uresničilo v prvenstvu. Kobaridčane smo po pravi drami premagali 4:3 in zabeležili tretjo zmago v ligi.
 
Vendarle domača zmaga in to kakšna. Na policah je po štirih porazih le padel nasprotnik – Oplast. Kobaridčani  so na Police prišli z mislijo, da bodo tako kot vse ekipe v tem letu domov odnesele poln izkupiček, vendar se tokrat ni izšlo. S preobratom v zadnjih desetih minutah smo na koncu zmagali s 4:3.

Po precej enakovrednem začetku, ki ga je zaznamovala odprta igra z obeh strani, je prvi gol padel v 7. minuti. Dolgo podajo Djukića je izkoristil Lavrenčič, se hitro obrnil ter natančnim strelom premagal nasprotnega čuvaja mreže. Slavje se na tribunah še ni poleglo, ko je Rosič že poravnal na 1:1, le tri minute kasneje pa je po uigrani akciji s prostega strela zadel še J. Uršič ter postavil izid polčasa.

Kazalo je, da se bo ponovila zgodba prejšnjih tekem, vendar je upanja dala boljša igra predvsem v napadu, kjer smo si priigrali bistveno več priložnosti za gol kot v prejšnjih tekmah. Prvih deset minut drugega dela je bilo sicer zanimivih, a gledalci gola niso videli. Je pa zato tretji v naši mreži padel v 31. minuti. Ponovno je bil natančen Rosič. Kljub dvojnemu zaostanku se naši niso dali. Peljhan je z zadetkom najprej znižal, nato še izenačil. Priložnosti je bilo na obeh straneh še kar nekaj. Našo najlepšo je zapravil kapetan Žgavc, ki se je sam znašel pred vratarjem, a z levico ni bil natančen. Oplast je že od polovice drugega dela igral s petimi prekrški. Šestega je z udarcem iz desetih metrov izkoristil naš drugi vratar Koren in se drugo tekmo zapovrstjo vpisal v statistiko strelcev. Kljub igri z vratarjem v polju Oplastu ni uspelo priti do remija.

ZADETKE S SREČANJA SI LAHKO OGLEDATE V KATEGORIJI FOTO & VIDEO.

Na povratno tekmo z dvema goloma zaostanka

8. 11. - Prvo srečanje četrtfinala slovenskega pokala proti Oplastu se je zaključilo z relativno "dobrim" porazom 3:1.
 
Naši so se več kot dostojno upirali kobariški zasedbi. Prvi polčas smo držali izid 1:0, v nadajevanju pa sta zadela Uršič in Zorč.

Za naše je edini gol pet minut pred koncem tekme dosegel S. Sukanović.

Povratna tekma bo na sporedu predvidoma 23. novembra na Policah.

"Oplast teden" se je odlično začel

7. 11. - Selekcija Kix U-21 je na drugi prvenstveni tekmi vknjižila prve tri točke. Na Policah smo premagali Oplast in tako naredili izvrsten uvod v teden, kjer se bomo še dvakrat v članski vrsti pomerili z ekipo iz Kobarida.
 
Pred približno 50 gledalci so naši mladi že v tretji minuti prišli do vodstva. Jereb je dosegel prvi in hkrati odločilni gol. Vodstva nismo niti za trenutek izpustili iz rok, saj smo vodili 2:0 po zaslugi Čosiča ter 3:1 in 4:1. Zadela sta Petrovčič in Bedek. V zaključku se je sicer Oplast pribilžal, a več kot do minimalnega poraza niso uspeli priti.

Jutri člani igrajo zopet proti Oplastu, tokrat v Kobaridu, kjer se bo odvijala prva tekma četrtfinala pokala, konec tedna pa prihajajo oni k nam v sklopu desetega kroga državnega prvenstva.

Poraz z aplazvom

5. 11. - Pred dobro zapolnjenimi tribunami na Policah smo proti slovenskemu prvaku Litiji doživeli poraz 3:7, a je bila igra rdečih, če izključimo katastrofalnim prvih pet minut, vzpodbudna.
 
Litijani so v samem začetku popolnoma deklasirali našo petorko. Zabili so nam kar štiri gole, potem pa smo začeli igrati tudi mi. Po lepem protinapadu je za znižanje poskrbel Vidmar, igra je stekla, z borbenostjo pa so se izkazali vsi člani Kixa. Manj kot minuto pred odmorom je nato žal prišel nesrečen avtogol Sukanovića, ki je preusmeril podajo Fetiča, a je prav ob zvoku sirene Vanceta poskrbel, da smo šli na odmor z izidom 2:5.

V nadaljevanju se je nadaljevala naša požrtvovalna predstava. Litijanom je preprosto treba priznati, da so boljša ekipa, a s podobnim pristopom bi lahko v nadaljevanju prvenstva presenetili še kakšnega nasprotnika. V drugi polivici igre je še dvakrat zadel Simeunovič, končnih 3:7 pa je s strelom iz desetih metrov postavil rezervni vratar Koren. Vsi naši so po koncu tekme s tribune poželi bučen aplavz.

Na lestvici ni velikih sprememb. Na dnu nam sicer ne gre na roko zmaga Safirja, ki je 5:4 premagal Puntarja. Pred Kraševci imamo tri točke prednosti, za Nazarjem pa zaostajamo prav tako tri. Naslednje kolo igramo doma proti Oplastu, ista ekipa pa nam bo stala nasproti že sredi tedna, ko bo na sporedu četrtfinale pokala. Prvo tekmo igramo v gosteh.

ZADETKE S SREČANJA SI LAHKO OGLEDATE V KATEGORIJI FOTO & VIDEO.

Nad Litijo s kančkom sreče

4. 11. - Prihajajoči krog državnega prvenstva bomo v dvorani na Policah gostili Litijo. O prvouvrščeni ekipi ne gre izgubljati besed, trener Miloš Popović pa upa na kanček sreče.

"Želim si, da bi odigrali podobno kot smo v Litiji, le da bi imeli nekaj več sreče tako v napadalnih kot obrambnih akcijah. Vsekakor pa bomo morali biti maksimalno skoncentrirani. Bistveno bolj kot na tekmi proti Bronxu," je povedal naš strateg.

Litija je trenutno prva na razpredelnici. Sedemkrat so osvojili naslov državnih prvakov, v svojih vrstah pa imajo številne reprezentante.

Tekma se bo začela ob 20. uri.

Osem novincev, dva že zadela

2. 11. - Prejšnji konec tedna smo svoje vrste okrepili z osmimi igralci, večina katerih je pred tem igrala za Primorje. Izkazala sta se predvsem Melvin Kapo in Adrian Čadraki.
 
Oba sta namreč dosegla gol že na prvi tekmi prvenstva U-18 proti Bronxu. Čadraki je bil na celotnem turnirju uspešen trikrat, Kapo pa enkrat.

Med preostalimi novinci so vrste Kixa okrepili še Aljaž Bajc (1994), Faruk Čibukčič in Marko Stopar (1996), Tine Bajec  in Matija Šen (1997) ter Klemen Plahuta (1998).
 
Slednji (z izjemo Bajca) lahko nastopajo za selekcijo U-15, ki bo konec tedna merila moči na turnirju v Velikih Laščah.

Po prvem turnirju na prvem mestu

30. 10. - Selekcija U-18 je zaključila prvi prvenstveni turnir, ki je bil na sporedu v domači dvorani na Policah. Naši fantje so odigrali tri tekme in vknjižili sedem točk, kar jih s srečanjem več trenutno uvršča na prvo mesto razpredelnice.
 
Turnir se je začel ob 13. uri in prav naša ekipa je odprla letošnjo tekmovalno sezono. Brez večjih težav smo uvodoma s 5:1 premagali ekipo Bronx, nato smo se s še večjo razliko znesli nad moštvom Black&White 6:1, na tretji tekmi pa nam je že nekoliko zmanjkalo moči. Položaj so izkoristili igralci EML Stadlerja, saj so nas zaustavili pri izidu 3:3.

Na turnirju je dobro igral tudi Puntar. Tolminci so zabeležili dve zmagi, razpored pa je predvidel, da tokrat ne sodeluje Oplast, ki bo bržkone poleg Puntarja najbolj nevaren za najvišja mesta.

Naslednji turnir je na sporedu 19. novembra v Ilirski Bistrici. Igrali bomo dve tekmi, in sicer proti Oplastu ter ponovno EML Stadlerju.

FOTOGRAFIJE S TEKME PROTI EKIPI BRONX SI LAHKO OGLEDATE V KATEGORIJI FOTO & VIDEO.

Poceni zapravljena priložnost

28. 10. - Prvenstveno srečanje proti ekipi Bronx se je kljub dobremu začetku končalo s ponovno ničlo. Rezultat je ob zvoku sirene kazal 4:2 v korist gostov.

Žal se je ponovila stara zgodba. Veliko vloženega truda za dosežen zadetek, potem pa nekaj nezbranosti in takoj kazen. Bronx so dokazali, da so sicer dobra ekipa, proti kateri pa se da igrati. Začeli smo dobro, v deseti minuti celo povedli, ko je zadel S. Sukanović. Izkoristil je napako obrambe in le potisnil žogo čez nebranjeno golovo črto. Veselje se še dobro ni poleglo, ko so gostje izenačil. S strelom pod prečko je za remi poskrbel Hrvatin ter postavil izid polčasa.

Po prihodu iz slačilnice so gostje še nekoliko bolj pritisnili. Djukić je nekajkrat rešil barko, a se je slednja drugič potopila v 26. minuti. Gol je zabil Šmon. Slednji je nato zatresel tudi za 3:1, potem pa smo skušali zaigrati z vratarjem v polju, kar nas je iz protinapada stalo še četrtega zadetka. V izdihljajih tekme je za nekoliko nižji poraz poskrbel Vidmar. Z dobrih desetih metrov je poslal žogo v stičišče vratnic.

Z zmago nas je Bronx prehitel na lestvici. S šestimi točkami smo predzadnji, a prav Bronx in Nazarje nista daleč, saj jih imata devet.

VSEH ŠEST ZADETKOV S TEKME SI LAHKO OGLEDATE V KATEGORIJI FOTO & VIDEO.

S turnirjem na Policah U-18 po prve točke

26. 10. - Selekcija do 18 leta starosti bo kot zadnja izmed vseh ekip, ki jih mamo, začela s prvenstvom na prvem turnirju, ki se bo odvijal v naši vorani na Policah.

Razpored predvideva, da bomo v soboto v sklopu skupine D igrali tri tekme. Prva bo že ob 13. uri, ko se bomo v boj za tri točke podali proti moštvu Bronx.
 
Dve uri kasneje ponovno stopamo na parket, tokrat proti selekciji Black&White, nazadnje pa ob 17-ih igramo še z EML Stadlerjem.

Pridite nas vzpodbujati!

Izvlekli smo Oplast

25. 10. - Če nam je bila v osmini finala pokala namenjena srečna roka, tega zagotovo ne moremo trditi za četrtfinale. Naš nasprotnik bo namreč kobariški Oplast.

Preostali pari so Meteroplast - Puntar, Litija - Stripy, Fragmat Extrem - Dobovec.

Prve tekme bodo odigrane 8. oziroma 9. novembra, povratne pa 22. ali 23. dne istega meseca.

U-15 uvodoma brez točk

23. 10. - Ekipa U-15 se je mudila na prvem prvenstvenem turnirju v Kidričevem. Naš podmladek je obe odigrani tekmi izgubil.

Najprej smo z 0:2 klonili proti Litiji, nato pa nas je 4:0 premagal Extrem.

Kljub temu velja povedati, da našo ekipo večinoma sestavljajo fantje letnika 1998, medtem ko so bili tekmeci leto ali celo dve starejši.

Naslednji turnir bo na sporedu 6. novembra v Velikih Laščah.

Mladinci začeli s porazom

23. 10. - Mladinsko moštvo Kix U-21 je v prvem krogu državnega prvenstva na gostovanju v Ribnici pri Fragmatu izgubilo s 7:4.

Že po polčasu smo precej zaostajali, in sicer 4:1, medtem ko se je drugi del končal 3:3 za končno zmago Dolenjcev.

Gole za naše so dosegli, Jereb, Štor, Vetrih in Petrovčič.

Odločili so kazenski streli

22. 10. - Srečanje osmine finala slovenskega pokala v malem nogometu se je z napeto končnico zaključil z izidom 9:8 v našo korist. Tekma se je končala po izvajanju kazenskih strelov.

Naše tekme ne bi bila prave, če zaključki ne bi bili vedno vroči. Tudi v Velenju se zgodba ni kaj prida spremenila. Proti domačemu Veplasu, ki je sicer še enkrat več dokazal, da je posamično zelo dobra ekipa, kolektivno pa jim še nekaj manjka, smo kar trikrat vodili, a na koncu so nas gostitelji ujeli. Prvi gol je zatresel Vidmar, povratnik po poškodbi, preko S. Sukanovića smo povedli z 2:0. Veplas je pred tretjim zadetkom znižal, nato pa dosegel še dva in zmagovalca so morali odločati kazenski streli.

Veplas je individualno močna ekipa

21. 10. - Osmina finala slovenskega pokala je pred vrati. V soboto naši potujejo v Velenje k Veplasu, drugoligašu, ki si je nastop v osmini zagotovil z zmago v MNZ Celje.

''Moštvo večinoma sestavljajo igralci velikega nogometa, ki so v preteklosti igrali po turnirjih. Nedvomno gre za posamično močno ekipo, vprašanje je, kako so se uspeli v tem času uigrati. Sami se ne smemo ozirati na to in odigrati kot katero koli drugo prvenstveno tekmo,'' pred odhodom na vzhod pravi Miloš Popović.


Imena potnikov naše ekipe bodo znana na zadnjem treningu, a zagotovo se bo starejšim in izkušenim igralcem pridružil še kak mlajši, ki pa jih v isti sapi ne gre preveč obremenjevati, saj bodo le dan kasneje v Ribnici debitirali v prvenstvu U-21. Zaradi kazni bo zagotovo odsoten Medić. Vidmar in S. Sukanović sta večinoma sanirala poškodbe. ''Skrita želja je zaključni turnir. Z nekaj sreče in srčnosti, ...'' še zaključuje Popović. 

''Moštvo večinoma sestavljajo igralci velikega nogometa, ki so v preteklosti igrali po turnirjih. Nedvomno gre za posamično močno ekipo, vprašanje je, kako so se uspeli v tem času uigrati. Sami se ne smemo ozirati na to in odigrati kot katero koli drugo prvenstveno tekmo,'' pred odhodom na vzhod pravi Miloš Popović.

Imena potnikov naše ekipe bodo znana na zadnjem treningu, a zagotovo se bo starejšim in izkušenim igralcem pridružil še kak mlajši, ki pa jih v isti sapi ne gre preveč obremenjevati, saj bodo le dan kasneje v Ribnici debitirali v prvenstvu U-21. Zaradi kazni bo zagotovo odsoten Medić. Vidmar in S. Sukanović sta večinoma sanirala poškodbe. ''Skrita želja je zaključni turnir. Z nekaj sreče in srčnosti, ...'' še zaključuje Popović.
''Moštvo večinoma sestavljajo igralci velikega nogometa, ki so v preteklosti igrali po turnirjih. Nedvomno gre za posamično močno ekipo, vprašanje je, kako so se uspeli v tem času uigrati. Sami se ne smemo ozirati na to in odigrati kot katero koli drugo prvenstveno tekmo,'' pred odhodom na vzhod pravi Miloš Popović.

Imena potnikov naše ekipe bodo znana na zadnjem treningu, a zagotovo se bo starejšim in izkušenim igralcem pridružil še kak mlajši, ki pa jih v isti sapi ne gre preveč obremenjevati, saj bodo le dan kasneje v Ribnici debitirali v prvenstvu U-21. Zaradi kazni bo zagotovo odsoten Medić. Vidmar in S. Sukanović sta večinoma sanirala poškodbe. ''Skrita želja je zaključni turnir. Z nekaj sreče in srčnosti, ...'' še zaključuje Popović.

U-21 zanima le final four

20. 10. - Z nedeljsko tekmo proti Extremu v Ribnici se začenja sezona ekipe U-21, ki si je za cilj zadala uvrstitev na zaključni turnir četverice najboljših. ''Z nekaj sreče smo tega sposobni,'' je dejal trener Alen Rojc.

Medtem ko je člansko moštvo že odigralo tretjino svojih obračunov, se prave tekme za mlajše selekcije še niso začele. Poleg nastopa ekipe U-15, ki se konec tedna odpravlja na turnir na Ptuj, bo sezono otvorila tudi selekcija U-21. Slednji odhajajo v Ribnico, k Extremu, lanskoletnemu drugouvrščenemu klubu v Sloveniji. ''Razen zadnjega srečanja proti Dobovcu, niso izgubili niti ene tekme. Mi gremo na zmago. Ekipa je eno leto starejša in ima leto več izkušenj,'' je o tekmi povedal trener Rojc.

Njegovi fantje so večinoma trenirali s člansko ekipo, odigrali nekaj srečanj, v katerih rezultat ni bil primarnega pomena, zadnje tedne pa so dobili tudi dva termina in trenirajo skupaj. Nekaj se jih vozi iz Ljubljane. ''Dogovorili smo se, da enkrat na teden pridejo na trening, drugače pa v Ljubljani sami skrbijo za primerno pripravo. To sezono je že pet fantov nastopilo na članskih tekmah, kar je glede na njihov talent in kvaliteto povsem zasluženo. Prav oni bodo v prihodnje nosilci igre,'' je še dejal Rojc, ki se je ob tem zahvalil vsem predhodnim trenerjem, predvsem Emilu Djukiću.

Prva tekma bo na sporedu v nedeljo, 23. oktobra v ŠD Ribnica z začetkom ob 17. uri.

Tekma z Veplasom prestavljena na soboto

18. 10. - Konec tedna ne bo prvenstvenih obračunov, saj se je reprezentanca odpravila na gostovanje v Španijo, vseeno pa bodo potekale tekme osmine finala slovenskega pokala.

Urnik predvideva, da bodo vse tekme odigrane v petek, le naše srečanje z velensjkim drugoligašem  Veplasom bo potekalo v soboto, saj domačini niso dobili prostega termina v Rdeči dvorani, nam pa nedeljska opcija zaradi obveznosti ekipe U-21 ni prišla v poštev. Tako se bo tekma na parketu Šolskega centra v Velenju začela ob 18. uri.

Veplas je sicer ekipa, ki nastopa v drugi ligi. V prvih dveh prvenstvenih krogih so nanizali zmago, nazadnje pa so doma klonili proti ŠD Brezje z 2:5. V osmino finala so se prebili z zmago na turnirju, ki ga je priredila MNZ Celje. Premagali so tako Sevnico kot Gozd Imeno.

V svojih vrstah imajo nekaj dobrih ugralcev. Izpostaviti velja Aljaža Hrovatiča, ki je lani z Dobovcem osvojil naslov državnega prvaka v kategoriji do 21 let in bil prvi med strelci na vzhodu s 23 goli. Oblekel je tudi že dres reprezentance U-21, pri kateri je nosil kapetanski trak.

Vendarle zmaga

15. 10. - Gostovanje v Sežani pri zadnjeuvrščenemu Safirju je uspelo. S Krasa smo prišli s polnim izkupičkom, saj smo bili od domače ekipe boljši z izidom 5:2.

A semafor ne bo povedal zgodbe o lahki zmagi. Slavje je bilo precej prigarano, čeprav bi rezultat lahko marsikoga zavedel. V uvodnih minutah smo zaigrali podjetno, vendar so domači imeli več strelov proti vratom Djukića, ki se je tokrat izjemno izkazal. V drugem delu je večkrat preprečil stoodstotne priložnosti in si zagotovo lasti največje zasluge  za drugo prvenstveno zmago. Prvi gol na tekmi so gledalci videli v 10. minuti. Akcija se je odvijala po levem boku, od koder je predložek prišel do Lavrenčiča, ta pa je žogo z nekaj sreče vendarle spravil za hrbet domačega vratarja.

Gol nam je dal elana. V naslednjih dveh minutah smo po zaslugi Peljhana, prvič mu je podajal Sukanović, drugič pa je zaključil s špico, gledalci videli že izid 3:0. Domači niso bili v podrejenem položaju, skušali so napadati in tako preko Ibrišimovića, ki je zadel s prostega strela pod vratnico, prišli do izida 3:1. A golov v prvem delu igre še ni bilo konec. S protinapada je v zadnji minuti svojega zabil še Vanceta.

Drugi polčas je zaznamovala igra brez vratarja pri Safirju. Imeli so nekaj izjemnih priložnosti. V nekaterih primerih je žoga zletela mimo cilja, ko pa je šla proti golu, jo je bravurozno vsaj trikrat ali štirikrat zaustavil Djukić. Na 2:4 je bo vztrajnem napadu znižal Radišković, a so Sežančani še kar nadaljevali z vratarjem v polju. Napako je za končnih 2:5 kaznoval starejši od bratov Sukanović, ki je zadel prazen gol.

Fotografije s tekme si lahko ogledate v FOTOGALERIJ

Znanih 12 za Sežano, Mediću kar 5 tekem

14. 10. - Trener Miloš Popovič se je ob odsotnosti nekaterih stalnih članov ekipe po včerajšnjem treningu odločil, da v Sežano odpotuje naslednjih dvanajst igralcev:
 
Emil Djukić, David Koren, Boštjan Žgavc, Bojan Likar, Asmir Sukanovič, Sadmir Sukanovič, Tine Lavrenčič, Sebastijan Bizjak, Blaž Peljhan, Andrej Vanceta, Hinko Žigon in Aleks Ukmar.

Tekma se bo pričela ob 21.00, v športni dvorani Srečka Kosovela v Sežani.

Ob tem pa je disciplinska komisija Armina Medića kaznovala kar s petimi tekmami prepovedi. Njihova obrazložitev je bila, da je na zadnji tekmi doma proti Nazarju poskušal fizično obračunati z nasprotnim igralcem, kasneje pa je še žalil sodnike.

Tekma, na kateri je treba igrati na zmago

13. 10. - Jutri naše člane čaka gostovanje v Sežani. Safirji so v sezono štartali izjemno slabo, saj v šestih krogih še niso osvojili točke, a podatek ne sme zavajati, saj se tekma napoveduje sila izenačena.

"Obvezno moramo igrati na tri točke, ki bi nam prinesle priključek k ekipam z dvema zmagama. Pripravljamo se tako kot na vsako srečanje, seveda pa bomo poskusili popraviti pomanjkljivosti s prejšnje tekme, v kateri je bilo nekaj izboljšav. Še vedno smo premalo nevarni za nasprotnikov gol, zadetke pa prelahko dobivamo," je dejal trener Popović, ki je bil sicer na zadnji tekmi odsoten.

V Sežano zaradi poškodb ne bosta odpotovala Vidmar in Kodele, doma pa bo ostal tudi Medić, saj je na po zaključenem dvoboju proti Nazarju dobil rdeči karton.

Morebiti celo odločilni obračun v boju za obstanek s Safirjem bo na sporedu v dvorani Srečka Kosovela, začel pa se bo v petek ob 21. uri.

V slabih treh tednih čez 1000 obiskov

Spletna stran Kix je zaživela pred približno tremi tedni. Od takrat nas je »kliknilo« več kot tisoč obiskovalcev iz desetih različnih držav. Največ zanimanja za video vsebine.

Med najbolj branimi rubrikami so prav video povzetki z dosedanjih dveh domačih tekem proti Puntarju in Nazarju. Ogledalo si jih je skoraj šeststo obiskovalcev.  Dobro se je prijela tudi komentirnica, pvoedati pa je treba, da ima precejšnji del zaslug za obisk spletni portal futsal.si, s katerega je k nam prišlo kar nekaj gostov.

Kot omenjeno so med obiskovalci prišli iz sila različnih držav. Prevladuje seveda Slovenija, zabeležili pa smo tudi klike iz Švedske, Poljske, Anglije, Španije, Italije, Avstrije, Nemčije Hrvaške in tudi Nizozemske.

Tudi v prihodnje se bomo trudili in vam skušali postreči s čim več zanimivostmi iz tabora Kix.

Znani naši časomerilci

Nogometna zveza Slovenije je objavila seznam 86-tih časomerilcev, ki so opravili izobraževanje in bodo sedeli za zapisnikarsko mizo v sezoni 2011/2012. Med njimi so tudi štirje naši.

Na Policah bodo torej za uro skrbeli Matija Ceket, Milan Adžič, Tomaž Koren in Matic Nagode.

Ponovila se je lanska zgodba

Tudi druga domača tekma v 1. SFL se je končala brez treh točk. Nazarje so po skoraj identičnem scenariju kot lani v 2. SFL zmagale z izidom 3:2.

Kot da bi gledali srečanje 4. decembra lani. Enak rezultat in razburljive zadnje sekunde igre. Žal smo ponovno potegnili kratko, čeprav smo bili na trenutke boljša ekipa na terenu. V 4. minuti je padel prvi gol. Nezbranost v obrambi je s pridom izkoristil Matej Letonje in povedel goste v vodstvo. Po golu je igra potekala večinoma med obema kazenskima prostoroma, moštvi sta bili enakovredni, a obe brez večjega števila stoodstotnih priložnosti. Nekaj sekund pred koncem prvega dela so se lahko naši navijači prvič veselili. Krstni gol na Policah v letošnji prvi ligi je dosegel Blaž Peljhan.

Po odmoru so bili rdeči morda celo za odtenek boljši, a zopet je prišla kazen. Gol za vodstvo 2:1 je zabil Vasko Kugler, ki je nato kmalu izkoristil priložnost za povišanje na 3:1. Zaigrali smo namreč z vratarjem v polju, Nazarje pa so izkoristile hiter protinapad. Za napeto končnico je zopet poskrbel Peljhan, ki je v zadnji minuti znižal na 3:2, v zadnji sekundi pa smo imeli napad za remi, vendar se je žoga odločila, da ne bo končala v pravih nogah.

Naslednji teden nas čaka gostovanje v Sežani.

ZADETKE S SREČANJA SI LAHKO OGLEDATE V RUBRIKI VIDEO.

Dober test za mlade proti Bronxu

V ponedeljek, 3.10.2011 so naši mladi upi do 21 let odšli na Škofije, kjer so moči merili z domačo člansko zasedbo Bronx. Gostielji so zaigrali v najmočnejši postavi, pri Kixih sta manjkala Filipič in Vetrih. Naši so izgubili s 6:2, oba gola je dosegel Matic Jereb.

Ekipi sta se dogovorili za igro 2x30 min »umazane« igre, torej brez ustavljanja ure. Vsak 6 prekršek pa se je izvajal z strelom iz 10 m. Povedli so gostitelji, z lepim strelom s strani igrišča, v spodnji levi kot pa je izenačil Jereb. Nato dolgo časa Bronxi niso uspeli streti odpora Kixov, kljub nekaj lepim priložnost je rezultat ostal 1:1, za kar gre zasluga tudi vratarju Vasji Zamanu. Ob koncu polčasa smo prejeli 2 hitra gola po naših napakah in tako je bil izid polčasa 3:1.

V drugem polčasu je v vrata Kixov stopil mladi Tine Besednjak, ki je svoje delo prav tako zelo dobro opravil. Poudariti je treba, da so imeli tudi naši fantje kar nekaj priložnosti, ki pa jih žal niso izkoristili. Ob izidu 6:1, 5 minut pred koncem, so se domačini odločili z igro z vratarjem v polju, pri kateri se je nova izkazala odlična obramba naših fantov. Tako je ob prestreženi žogi Matic Jereb s strelom čez celo igrišče postavil končni rezultat 6:2.

Trener Alan Rojc je bil po tekmi s prikazanim svojih varovancev zelo zadovoljen, in vsi skupaj
upravičeno optimistično zrejo v začetek sezone U-21.

Za ekipo Kix so nastopili: Lavrenčič, Petrovčič, Jereb, Bizjak, Štor, Simič, Zaman, Besednjak, Sluga, Bedek.

Nazarje niso naivna ekipa

Prihajajoči petek nas čaka šesti prvenstveni krog 1. SFL. V domači dvorani pričakujemo Nazarje, ki jih poznamo že iz lanskega tekmovanja.

Takrat so nas dvakrat premagali, tokrat upamo, da bomo uspešnejši, čeprav bodo gostje prišli na Police po vse točke. Pred tednom dni so namreč skoraj pripravili presenečenje v Tolminu, kjer se je Puntar pošteno namučil, da jih je praznih rok poslal domov.

"Niso naivna ekipa. Igrajo čvrsto, zato bomo morali odgovoriti na enak način, drugače nimamo kaj iskati," je pred dvobojem povedal trener Miloš Popović. Po odsotnosti zaradi kartonov se vračajo pomembni igralci, manjkal pa bo prav naš trener. Ekipo bo vodil Bojan Krapež, pomagal pa trener mlajših selekcij Alen Rojc. "Enostavno se nam ne sme ponoviti odnos s tekme proti Puntarju, ko je izgledalo, kot da bi nekdo igralcem odrezal noge. Želimo si zmage, toda obenem se moramo zavedati, da se bo terba zanjo pošteno potruditi," še dodaja Popović.

Tekma bo na sporedu v petek, ob 20:00. Vabljeni k ogledu, tudi tokrat vas bomo poterbovali.

Znan razpored U-18 in U-15

Igralci, ki bodo letos nastopali v državnem prvenstvu do osemnajstega leta, bodo serijo sedmih turnirjev začeli v Ajdovščini. Na sporedu bo konec oktobra. Teden dni pred tem se v prvenstvo podajajo tudi igralci U-15.

Sistem tekmovanja lige U-18 namreč predvideva, da vsaka ekipa organizira turnir, na katerem se odigra šest tekem. Domačin ponavadi nastopi na treh dvobojih. Tako bo tudi 29. 10., ko se podajamo v novo sezono pred domačimi gledalci.

23. oktobra pa s prvenstvenimi obveznostmi začenja tudi ekipa do petnajstega leta. Naša prva dva nasprotnika bosta Fragmat ter Litija.
Natančnejši razpored obeh kategorij si lahko ogledate v zavihku U-18 in mlajši.
Pokalni nasprotnik v šestnajstini bo Veplas
V Litiji so bili izžrebani pari šestnajstine finala slovenskega pokala. Naši nasprotniki bodo igralci ŠND Veplasa.

Igralska zasedba iz Velenja se je v zaključne boje prebila z zmago na področju MNZ Celja. Prvenstva še niso začeli, saj se tekme druge lige pričenjajo naslednji vikend. Edina tekma bo na sporedu v 21. 10. 2011 na domačem terenu Veplasa.

Vsi pari šestnajstine finala
Casino Safir – Predilnica Litija
ŠND Veplas – Kix Ajdovščina
Dobovec Trgovine Jager – KMN Bronx
Oplast – Nazarje
Black&White – Fragmat Extrem
ŠIC bar Meteorplast – KMN Cerkvenjak Lotos
FSK Kebelj – KMN Puntar

Poraz s prvencem Aljaža Sluge

Težko gostovanje z zdesetkano ekipo v Rogatcu se je zaključilo s porazom 6:1. Tudi tokrat so bile usodne prve minute. Ob ničli pa je razveseljiv podatek, da se je med strelce vpisal eden mlajših članov ekipe, Aljaž Sluga, ki je na svojem prvoligaškem debiju zabil gol lani najboljšemu vratarju sezone Alenu Mordeju.

Raztrgana igra na obeh straneh in tudi nekaj sodniških napak, to bi bil lahko opis tekme petega kola 1. SFL proti Dobovcu. V Rogatec so se naši napotili brez petih igralcev, zato je moral trener Miloš Popović poseči po mladih. Ravno eden izmed teh je dosegel edini zadetek ob porazu s 6:1. Aljaž Sluga je namreč v 11. minuti s prostega strela premagal Alena Mordeja, ko mu je poslal žogo med nogama in postavil trenutni izid 3:1.

Žal nas je tudi tokrat pokopal začetek, saj smo v uvodni polovici prvega polčasa dobili tri gole, kar bi tudi boljšim ekipam porezalo noge. Sicer nasprotnik ni igral najbolje, a so na koncu vseeno uspeli doseči še tri zadetke in varno pripeljati tri točke v svoj tabor. 

"Na gostovanje smo odšli precej oslabljeni, pobudo so nemudoma prevzeli domačini, ki so hitro dosegli tri zadetke. Ob odmoru je bilo 4:1. V drugem delu smo se izkazali in pokazali povsem drug obraz. V zadnjih treh minutah smo igrali celo z golmanom v polju, dva zadetka smo dobili po naših napakah. Moram pa pohvaliti naše mlade fante, ki jim res manjka izkušenj, a če bodo trenirali, je pred njimi svetla prihodnost," je za spletni portal futsal.si izjavil naš trener Miloš Popović.

Sicer to niso tekme, na katerih bi lahko realno računalni na zmago. Boj za obstanek bo zanimiv v nadaljevanju, začenjši s prihodnjim kolom, ko v svoji dvorani gostimo Nazarje nato pa potujemo še v Sežano.

V nedeljo žreb pokala

Prejšnje dni so potekale tekme za uvrstitev v osmino finala slovenskega pokala, kamor se je prebilo 16 ekip. Naših ni med nosilci.

Komisija je določila, da  so nosilci Litija, Puntar, Oplast in Bronx. Te ekipe se torej ne bodo srečale med seboj.
 
Tako bomo poleg omenjene četverice za nasprotnika lahko dobili še Dobovec, Casino Safir Sežano, Nazarje, Benedikt, Black&White, Fragmat Extrem, Kebelj, Stripy, Cerkvenjak, Meteroplast in Veplas Velenje. Žreb bo opravljen v nedeljo, 2. 10. ob 18:15 v Litiji.
 
Spomnimo se, da smo lani v osmini igrali z ekipo Bronx. Po pravem maratonu smo po izvajanju kazenskih strelov izgubili 14:15, medtem ko se je redni del končal s 3:3.

Proti Dobovcu brez petorke

V sklopu petega kola tekmovanja 1. SFL ta vikend odhajamo v Dobovec. Gostovanja na Štajerskem se ne bo zaradi kazni udeležilo kar pet naših igralcev.

Štirje so na zadnji tekmi prejeli rumene kartone, druge v prvenstvu. To so Kristijan Vidmar, Miloš Kodele, Armin Medič in Andrej Vanceta, medtem ko bo manjkal tudi Blaž Peljhan, ki si je na dvoboju proti Puntarju zaslužil rdeči karton. Na strani domačinov na parket ne bo stopil Rok Mordej, tudi on se bo to kolo hladil zaradi kartonov.

U-18 v skupini D

Moštvo U-18 bo prvi del letošnjega državnega prvenstva, v katerega je prijavljenih 28 ekip, igralo v skupini D.

Družbo bodo mladim Kixom delali Oplast, Puntar, Bronx, Casino Safir Sežana, MNK Black&White ter EML Stadler. Datumi obračunov bodo znani naknadno.

Lani smo v tem tekmovanju v skupini A zasedli šesto mesto ter po dvanajstih tekmah končali prvenstvo v prvem delu.
Puntar je bil predober
Srečanje četrtega kola, sicer prvo tekmo pred domačo publiko po povratku v 1. SFL, je naša ekipa visoko izgubila proti Puntarju. Tolminci so bili boljši nasprotnik, končni rezultat pa je kazal 9:0 v korist gostov.

Debi v letošnjem prvenstvu v domači dvorani je za čimprejšnjo pozabo. Gostujoči Puntar je nadigral zasedbo Kixa, ki je morebiti preveč odprto nastopila proti rumenim. Tekma se je praktično zaključila v prvih desetih minutah, ko so gostje povedli s 4:0. Naše redke akcije so bile bolj plod naključja kot uigranih potez, Puntarji pa so bili tudi vidno fizično bolje pripravljeni.

Po odmoru se zgodba ni kaj prida spremenila. Gostje so vztrajno napadali in na koncu nanizali devet golov, ob tem pa še štirikrat zadeli okvir vrat. Med strelci sta bila za goste najbolj uspešna Jani Ručna in Benjamin Melink, ki sta zadela dvakrat.

NAJLEPŠE AKCIJE  S SREČANJA SI LAHKO OGLEDATE V RUBRIKI VIDEO.

Proti Puntarju z vsemi na razpolago

Četrto prvenstveno kolo prve lige bo našo eipo vendarle poleljalo pred domače gledalce. Na Policah bomo pričakalo Puntar, ki je leto precej šibkejši kot prejšnje sezone, saj jih je zapustilo nekaj pomembnih igralcev, med katerimi je tudi Kristijan Čujec. V naši ekipi ni večjih sprememb, saj so prav vsi igralci na razpolago. Poškodb na srečo ni. Ob taki tekmi in ponovnem povratktu med elito si tudi želimo, da bi bila tekma dobro obiskana, zato vas vse vabimo k ogledu. Bodite v petek ob 20:00 z nami na Policah.

Nova spletna stran

Tudi ajdovski Kix ima sedaj svojo spletno stran. Sicer je še v izdelavi, tako da nekatere vsebine niso še povsem pripravljene, mogoče pa je tudi, da bo na začetku prihajalo do manjših napak. Kljub vsemu upamo, da vam bomo postregli z informacijami, ki vas zanimajo.

 


Facebook